Villeroy&Boch SQUARO - Vane z quarylu

Aké sú nemecké vane Villeroy&Boch série Squaro vyrobené z materiálu Quaryl?

Čo to ten Quaryl je?

Quaryl – Je najdokonalejší liaty materiál pre vane a vaničky. Je teplý a nešmykľavý, má zvýšenú odolnosť voči poškriabaniu.

Quaryl nie je umelý mramor! Mramor má tvrdosť 3-4, quaryl je zo 60% drtený kremeň (preto názov quaryl), ktorý má tvrdosť 7 a zvyšok tvorí akrylátová živica.

Séria SQUARO

Séria SQUARO kombinuje maximálny komfort a estetiku s použitím výnimočného materiálu quaril Made in Villeroy&Boch, kladie dôraz na dokonalú formu kúpeľňového dizajnu. Úzke okraje vane iba 12 mm vytvárajú pocit ľahkosti, zatiaľ čo moderné línie vo vnútri dotvárajú jedinečnú krásu a harmóniu tejto kolekcie.

Quarylové vane sú 10-15x robustnejšie a hrubšie, ako bežné, tenké akrylátové vane.

Cena quarilových vaní sa nedá porovnávať s bežnou akrylátovou vaňou. Quaryl je zo 60% drtený kremeň (preto názov quaryl), ktorý má tvrdosť 7 a zvyšok tvorí akrylátová živica. Takéto vane sú odolnejšie voči väčšiemu namáhaniu a drsnejšiemu zaobchádzaniu a považujú sa za špičku medzi vaňami.

Vane Villeroy & Boch SQUARO Edge 12 DUO vo všetkých rozmeroch môžete objednávať tu: e-shop Villeroy Squaro Edge 12 Duo

Vane Villeroy & Boch SQUARO vaňa môžete objednávať tu>>

Porzite si aj video s rozhovorom o vaniach série Squaro.

Video je v nemčine.

Rekonštrukcia kúpeľne nie je lacná a jednoduchá.

Nepodcente výber vybavenia a dajte si poradiť. Poradíme Vám s inšpiráciou, výberom vybavenia, odporučíme kamenné predajne vo vašom okolí, vypracujeme 3D vizualizáciu, nájdeme vhodného technika či stavebnú firmu a zabezpečíme záručný aj pozáručný servis.

Viac o našej službe Kúpeľňa snov sa dočíta kliknutím sem >>