Čistenie vírivky

Aby ste mohli relaxovať v čistej a zdravotne nezávadnej vode musíte vírivku pravidelne čistiť.

A tým nemyslíme iba čistenie povrchu.

 

Vyčistiť treba všetko

cistenie virivky

Keď sa povie, že idete čistiť vírivku mali by ste ísť naozaj do hĺbky.

Nestačí vyčistiť iba škrupinu, venovať sa treba aj tryskám, potrubiu, kabinetu a termokrytu. Takéto čistenie je potrebné urobiť vždy pred napustením vírivky.

Keď budete udržiavať vírivku čistú, podarí sa vám lepšie a ľahšie udržať čistú aj vodu. Vďaka tomu teda ušetríte aj za chémiu, pretože jej budete potrebovať menej.

Kabinet a termokryt sa dá vyčistiť kedykoľvek to bude potrebné, na ich vonkajšie strany je dobré použiť aj špeciálny krém alebo sprej. Môžete tak predĺžiť nie len príťažlivý vzhľad ale aj životnosť.

 

Používajte iba prípravky na čistenie vírivky

Zohnať prípravky určené na čistenie víriviek dnes nie je žiaden problém. Značiek je viacero a časom určite zistíte, ktorá sa vám najlepšie osvedčí. Ak ale chcete staviť na skutočnú kvalitu, veľmi dobre sa osvedčili produkty značky Spa Balancer. Ideálne sú hlavne na čistenie potrubí, pretože čisté potrubie znamená aj čistú vodu. Spa Balancer dokonca odstráni aj biofilm, ktorý je rozhodne nežiaducim.

 

Ak máte konkrétnu otázku ohľadne čistenia vírivky alebo sa chcete poradiť s výberom vírivky, ktorá vydrží dlhé roky kontaktujte nás na info@arter.sk, zavolajte na 0907 559 466 alebo napíšte do chatovacieho okna naspodu stránky.