Hygienické WC misy Direct Flush od Villeroy & Boch

Remonovaná nemecká firma Villeroy & Boch ponúka úplne novú generáciu WC misy, ktorá je hygienická, pretože nemá uzatvorený okraj. Chcete skutočne hygienické WC? Potom je pre vás Villeroy & Boch Direct Flush najlepšou voľbou.

 

Maximálna čistota

villeroy boch direct flush, wc rimless

Revolučná WC misa má úplne glazované a neuzatvorené okraje DirectFlush, u značky Kolo známe ako RimFree, takže udržiavať čistotu nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Okrem toho tieto toalety šetria vodu, pretože majú maximálny splachovací výkon a minimálnu spotrebu vody.

Šetrením vody zároveň šetríte aj životné prostredie. Tím odborníkov navrhol splachovací proces pomocou simulácie a rôznych testovacích metód, aby bol efektívny a šetrný. Modely od Villeroy & Boch v sebe kombinujú vysokú funkčnosť a jedinečný moderný dizajn.

 

Inovatívne technológie

O pozitívnom prístupe k inovatívnym technológiám svedčí aj WC sedátko s technológiou Quick Release. Sedátka sa dajú vybrať a opäť nasadiť jedným pohybom. Jednoducho sa tak dostanete aj na miesta, ktoré sú obvykle ťažko dostupné pri čistení.

Čistenie uľahčuje aj technológia Ceramic Plus. Ide o zušľachtenie povrchu, ktoré je založené na nanotechnológiách. Vďaka tomu sa tekutina nezadrží na povrchu ale spolu z nečistotami steká smerom dolu. Okrem usadzovaniu nečistôt sa tak znižuje aj vznik vodného kameňa. Čistenie je tak menej náročné a spotrebujete menej čistiacich prostriedkov, čo poteší vašu peňaženku aj prírodu.

 

Prečo si vybrať Direct Flush

- zabezpečenie maximálnej hygieny vďaka neuzavretému okraju misy RimFree

- vnútorná strana misy je pri spláchnutí opláchnutá po celom svojom povrchu

- voda nevyšplechne na zem

- maximálny efekt pri spláchnutí s minimálnou spotrebou vody (3l/4,5l)

- moderný a funkčný dizajn

- neviditeľný spôsob uchytenia WC misy

 

Akciové závesné wc Villeroy & Boch Direct Flush nájdete tu>>

 

Pozrite si bezorkuhové splachovanie Direct Flush vo videu