EAGO F12, parný sprchový box obdĺžnik 150x90x208cm, čierny, ľavý, DZ991F12

Kód: DZ991F12_LB
ZADARMOZADARMO
13121 eago f12 parny sprchovy box obdlznik 150x90x208cm cierny lavy dz991f12
4 899 €
Dodanie zvyčajne do 2 týždňov

Detailné informácie

Podrobný popis

Nemecké parné boxy Eago sú vhodné práve pre Vás ak si potrpíte na domáci wellness vo vysokej kvalite a v najmodernejšom dizajne. Eago Deutschland je jeden z popredných výrobcov v tejto oblasti s jedinečnými produktami. Môžete si vybrať parný box pre jednu či dve osoby, prípadne parný box kombinovaný s vírivou vaňou.

Samozrejmosťou sú náhradné diely aj po záručnej dobe. Ak budete po rokoch potrebovať parný generátor či riadiacu jednotku, my Vám ju spoľahlivo dodáme. Jedinečný dizajn, vysoká kvalita produktov a servisu sú zárukou Vašej spokojnosti.

 

POPIS PARNÉHO BOXU

- parný sprchový box ľavý
- 8 mm bezpečnostné sklo ESG, zadné sklá 6mm bezpečnostné sklo
- Zadné sklá z neprehľadného skla v čiernej farbe
- Bočné profily z brúseného hliníka - veľmi ušľachtilé
- Číre predné sklá s jemným tónovaním
- Kvalitné pevné kovové kovania a závesy
- Kvalitné termostatické batérie
- Zobrazenie teploty vody na displeji (EAGO patent)
- XXL hlavová sprcha (tropický dážď)
- F12 kontrolný panel
- Osvetlený strop (nepriame osvetlenie)
- Ventilátor
- Digitálne nastavenie teploty a času
- 3KW parný generátor
- Možnosť pridať vonné esencie do pary
- Ochrana proti prehriatiu a ochrana proti suchému chodu
- Terapia farebným svetlom s funkciou prelínania (pre pomalé prechody)
- Zapustené pánty
- Sklenená polička
- Ručná sprcha
- 6 masážnych trýsiek
- Ozónová dezinfekcia
- Vstavané hodiny
- NOVINKA! technológia šetrná k údržbe - servis armatúry a parného generátora je možný bez odsunutia boxu od steny - z vnútornej strany boxu. Môžete mať vedľa boxu umiestnené iné vybavenie, ktoré nebude nutné demontovať.
- Vrátane stoličky
- Rádio s MP3
- Externé USB-pripojenie
- Odstraňovanie vodného kameňa
- Bez sprchovej vaničky (možnosť dokúpiť)
- Stála výška v kabíne približne 200cm
-
Rozmery: 1500x900x2080mm (dĺžka x šírka x výška)

Montážny návod si stiahnite tu>>

 

EAGO F12 PARNÉ BOXY BEZ ZADNEJ STENY

Najnovšia kolekcia parných sprchových boxov série F12 je navrhnutá bez zadnej steny. Keďže je parný generátor integrovaný do sprchovacieho panelu, zadná stena zostane viditeľná a teda vyniknú obklady, ktoré sú na tejto stene.

 

PARNÝ GENERÁTOR S FUNKCIOU ODSTRAŇOVANIA VODNÉHO KAMEŇA

Otvor, ktorý sa dá použiť na čistenie parného generátora. Decalcil, použite kyselinu citrónovú na potravinárskej báze, nemôžete použiť prášok. Generátor pary má objem približne 0,5L. Pridajte trošku kyseliny citrónovej (približne 0,2L zriedenú) do otvoru pre odkvapkávanie (čistenie prítoku/vstupu) a opláchnite troškou vody. Zapnite parnú sprchu s najkratším trvaním. Počkajte asi 20 minút a potom celý proces opakujte bez kyseliny citrónovej. Nezostávajte v kabíne ani počas čistenia ani po oplachovaní.

 

BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PARNOM BOXE EAGO

Detailnejšie informácie o produkte EAGO F12, parný sprchový box DZ991F12 nájdete na stránke dodávateľa tu. V našej ponuke nájdete len výber najžiadanejších produktov. Ak ste si však vybrali iný produkt na centrálnej stránke nášho dodávateľa (www.eago-deutschland.de), napíšte nám a produkt Vám spoľahlivo dodáme.

Sprchové boxy zasielame priamo z Nemecka k zákazníkovi domov. Tak sme schopní znížiť cenu a termín dopravy na minimum. Cena prepravy je cca 300€ - z toho časť znášame my a časť je pripočítaná k cene výrobku. V Nemecku teda zaplatíte za box menej, avšak dopravu a prípadný servis následne budete musieť riešiť sami. Tieto komplikácie zväčša ľuďom za túto "na oko úsporu" vôbec nestoja. Navyše pri expedícii priamo od výrobcu k zákazníkovi sa eleminujú možné poškodenia tovaru pri prekládkach medzi skladmi.

 

VYUŽITIE PARNEJ SAUNY

Parnú saunu využívate pri nižších teplotách ako fínske sauny. Je to okolo 40 – 60°C. Vhodná je teda takmer pre každého. Jeden saunovací cyklus trvá 20 – 60 min. Uvoľní vám dýchacie cesty, vyčistí pokožku, zharmonizuje myseľ a celý organizmus. V saune môžete využívať rôzne arómy a tak zintenzívniť relax. Odsávanie je zabezpečené ventilátorom.

 

OVLÁDANIE PARNEJ SAUNY

Saunu ovládate na dotykovom displeji. Môžete si nastaviť čas saunovacieho cyklu a rovnako tak teplotu od 20°C - 50°C, od výroby je nastavená na 40°C. Počas saunovania môžete relaxovať pri zabudovanom rádiu a rovnako aj pri osvetlení.

 

NÁKLADY NA SAUNOVANIE

Model F12 využíva 3 kW parný generátor. Jeden saunovací cyklus (max 1hod) vás teda bude stáť cca. 0,25€. Ak máte radi saunu a chodíte do nej len 1x týždenne za mesiac ušetríte 24€ a za celý rok 288€ prípadne aj viac. (počítame v priemere 6€/hod v saune).

 

PRE KOHO JE PARNÁ SAUNA VHODNÁ

Vhodná hlavne pre ľudí trpiacich kožnými chorobami (akné, psoriáza) , dýchacími problémami (suchý kašeľ, prechladnutie), pre športovcov (uvoľnenie svalstva), pre ľudí stresovo zaťažených. V zimnom období vhodná pre každého ako prevencia proti chrípke a prechladnutiu.

Dodatočné parametre

Kategória: Parné sprchové boxy
Záruka: 2 roky
Elektronika: áno
Farba profilu: chrómová
Farba skla: čierna
Parná sauna: áno
Strecha: áno
Tvar: obdĺžnik
Umiestnenie: do rohu
Séria: F12

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Nemecké parné boxy Eago sú vhodné práve pre Vás ak si potrpíte na domáci wellness vo vysokej kvalite a v najmodernejšom dizajne.

Eago Deutschland je jeden z popredných výrobcov v tejto oblasti s jedinečnými produktami. Môžete si ho namontovať sami alebo využiť našich služieb odbornej montáže.

Neváhajte nás kontaktovať pre odborné poradenstvo. 

 

Okrem menších parných boxov si môžete vybrať aj s pomedzi parných boxov pre dve osoby.

Je skvelé keď môžete ísť do sauny s partnerom prípadne s dieťaťom. Parná sauna je samozrejme vhodná aj pre tých najmenších.

Tí najmenší určite ocenia aj sprchové trysky.

Zapnite si obľúbenú hudbu a svetelnú terapiu a nechajte všetko tak. 

 

Eago Deutschland vám umožňuje vybrať kombináciu parnej sauny a vírivky. Horúca para a masážne trysky obklopia vaše telo a znížia vaše napätie.

Veľkou výhodou je parný generátor s funkciou odstraňovania vodného kameňa. Väčšina kabín má vnútornú výšku 200cm a viac, takže sa v nej komfortne osprchujete aj ak ste vysoký. Integrujte si osobný luxus

do vašej kúpeľne a doprajte si pohodu kedykoľvek budete chcieť. 

 

Samozrejmosťou sú náhradné diely aj po záručnej dobe.

Ak budete po rokoch potrebovať parný generátor či riadiacu
jednotku, my Vám ju spoľahlivo dodáme. 

Jedinečný dizajn, vysoká kvalita produktov a servisu
sú zárukou Vašej spokojnosti.  

Parné sprchové boxy Eago sú rozdelené podľa sérií. Čím vyššie číslo tým vyššiu výbavu a teda komfort boxu získate. Prečítajte si, ktorá séria Vám čo prinesie a vyberte si ten najvhodnejší parný box. 

Zabezpečujeme priamy dovoz všetkých produktov Eago. Ak ste nenašli vhodný produkt, napíšte nám do chatovacieho okna naspodu stránky pre nezáväznú cenovú ponuku.